Werkwijze

Onze werkwijze

Ieder bedrijf heeft zijn eigen behoeften en wensen. Wat is noodzakelijk? Of juist niet? Waar beschik je al over en wat wil je er nog bij hebben? Wij peilen je behoefte aan de hand van een grondige analyse waarbij jij zelf uiteraard meedenkt.

Wat heb je nodig? Waar heb je het nodig? Hoe heb je het nodig? Waarom heb je het nodig? Wanneer heb je het nodig? Deze vragen beantwoorden we samen door middel van het werkPLECspel en zo ontdekken we welke kantoorinrichting nodig is om de juiste dynamiek tot stand te brengen. Bij iedere manier van werken hoort een eigen werkinrichting. Het hoeft overigens niet allemaal zo strak te zijn. Een beetje van dit en een beetje van dat, kan natuurlijk ook. Zoveel mensen, zoveel wensen.

werkPLECspel

Ons werkPLECspel onderscheid zich door 10 werkvormen te bespreken. Deze zijn:
KOFFIEPLEC2

koffiePLEC

Even er tussenuit. Koffie, kletsen. Hoe was het weekend? Wie spelen er deze week in de Champions League tegen elkaar? Moet ik een rok of een spijkerbroek kopen?

OVERLEGPLEC2

overlegPLEC

Vergaderen, in levende lijve of digitaal. Er moet op hoog niveau gesproken worden. Je hebt alleen baat bij de overlegplec bij uitstek!

WERKPLEC2

werkPLEC

Gewoon lekker samen aan het werk, de ruimte waar de meeste tijd van de dag wordt doorgebracht. Plezier en prestatie!

CREATIEPLEC2

creatiePLEC

De bovenkamers laten kraken in een ruimte waar je totaal buiten de kaders kunt treden. Even out-of-the-box om dat vernieuwende idee tot leven te brengen.

AANLANDPLEC1

aanlandPLEC

Niet de hele dag op kantoor? Dan kun je hier lekker relaxed mailtjes beantwoorden en versturen, voicemail afluisteren, even bellen. En daarna weer door naar je klant.

PRESENTATIEPLEC2

presentatiePLEC

Alle faciliteiten zijn aanwezig voor een presentatie die bijblijft en niet na het verlaten van de omgeving weer in de prullenbak van onze eigen personal computer wordt gesmeten.

CONCENTRATIEPLEC2

concentratiePLEC

Focus! Werken in opperste concentratie.

ONTVANGSTPLEC2

ontvangstPLEC

Een professioneel en tegelijkertijd warm onthaal voor jullie bezoekers is een goed begin en het halve werk.

DENKPLEC2

denkPLEC

Even de voetjes van de vloer en liggen geblazen. Inlezen, nadenken, dagdromen. Doe wat je wilt.

THUISWERKPLEC2

thuiswerkPLEC

Ook daar heb je een goede werkplek nodig. Van alle ergonomische gemakken voorzien om productief te zijn zonder tijd te verliezen aan woon/werk verkeer.

SLV verlichting projectinrichting 3

Ontdek PLEC projecten

Projecten van kantoor tot school, van thuis tot buiten.

manufactuur projectinrichting 4 1

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties. Meer informatie.