Werkwijze

Onze werkwijze

Ieder bedrijf heeft zijn eigen behoeften en wensen. Wat is noodzakelijk? Of juist niet? Waar beschik je al over en wat wil je er nog bij hebben? Wij peilen je behoefte aan de hand van een grondige analyse waarbij jij zelf uiteraard meedenkt.

Wat heb je nodig? Waar heb je het nodig? Hoe heb je het nodig? Waarom heb je het nodig? Wanneer heb je het nodig? Deze vragen beantwoorden we samen door middel van het ‘grote kantoorspel’ en zo ontdekken we welke kantoorinrichting nodig is om de juiste dynamiek tot stand te brengen. Bij iedere manier van werken hoort een eigen werkinrichting. Het hoeft overigens niet allemaal zo strak te zijn. Een beetje van dit en een beetje van dat, kan natuurlijk ook. Zoveel mensen, zoveel wensen.

SLV verlichting projectinrichting 3

Ontdek PLEC projecten

Projecten van kantoor tot school, van thuis tot buiten.

manufactuur projectinrichting 4 1

Het Kantoorspel

Het Kantoorspel onderscheid zich door 9 werkvormen te bespreken. Deze zijn:
koffieplec

KoffiePLEC

Even er tussenuit. Koffie, kletsen. Hoe was het weekend? Wie spelen er deze week in de Champions League tegen elkaar? Moet ik een rok of een spijkerbroek kopen?
overlegplec

OverlegPLEC

Vergaderen, in levende lijve of digitaal. Er moet op hoog niveau gesproken worden. Je hebt alleen baat bij de overlegplec bij uitstek!
samenwerkplec

SamenwerkPLEC

Gewoon lekker samen aan het werk, de ruimte waar de meeste tijd van de dag wordt doorgebracht. Plezier en prestatie!
creatieplec

CreatiePLEC

De bovenkamer laten kraken in een ruimte waar je totaal buiten de kaders kunt treden. Even out-of-the-box om dat vernieuwende idee tot leven te brengen.
be werkplec be

(Be)werkPLEC

Chillmodus aan! Lekker relaxed mailtjes beantwoorden en versturen, voicemail afluisteren, even bellen.
presentatieplec

PresentatiePLEC

Alle faciliteiten zijn aanwezig voor een presentatie die bijblijft en niet na het verlaten van de omgeving weer in de prullenbak van onze eigen personal computer wordt gesmeten.
verwerkplec

VerwerkPLEC

Focus! Werken in opperste concentratie.
ontvangstplec

OntvangstPLEC

Een professioneel en tegelijkertijd warm onthaal voor onze bezoeker is een goed begin en het halve werk.
na denkplec na

(Na)denkPLEC

Even de voetjes van de vloer en liggen geblazen. Inlezen, nadenken, dagdromen. Doe wat je wilt.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties. Meer informatie.